iPhone og bruk-og-kast

Sitter og ergrer meg. Hvorfor? Fordi noen ser ut til å forvente at jeg skroter min fullt brukbare iPhone 3GS, innkjøpt i 2009. Den takler ikke noen høyere iOS-versjon enn 6.1, så der har jeg nådd taket. Men alt virker, den er glatt og fin, rent vakker, og det er faktisk fremdeles mange GB igjen av de 32, som var ganske råflott den gangen jeg kjøpte den.

Tønsberg Parkering

Hvem er så «noen»?

Et års tid har jeg brukt Tønsberg Parkerings P-app. Lastet ned på iPhone, betalt inn på forhånd på kontoen min, og jeg har i grunnen vært strålende fornøyd med denne muligheten for å slippe å bruke automatene. Men hva skjer plutselig? Den gamle appen skrotes, nå er det noe nytt som gjelder – og heisann, den nye appen krever iOS 7.0.

Hvorfor fjerne noe som virker? Og hvor ble de av informasjonen til brukerne? Jeg måtte skrolle nedover Tønsberg Parkerings Facebook-side, før jeg fant denne informasjonen:

Vår nye parkeringsapp #waytopark er en stor suksess. Betal kun for den tiden du står, ingen overbetaling. Styr alt fra din mobil. Mer info på www.waytopark.no. I forbindelse med lanseringen av #waytopark vil vi lukke vår gamle app (og tilhørende sms-tjeneste). De gamle tjeneste lukkes fredag 14. mars 2014. Innestående, forskuddsbetalte beløp blir refundert. Spørsmål? Kontakt vår kundeservice på tlf 33348960. #tønsbergparkering #detgrønneparkeringsselskapet

Og på nettsidene til Tønsberg Parkering står det bare om den nye appen. Lurer på om jeg kan kjøpe ny iPhone og sende regningen til dem?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *